Fidels d'Amix i Amats: Performance

sábado 4 de noviembre de 21:00 a 22:00
 
MediaEstruch
Carrer Sant Isidre 140, 08208. Sabadell
 
El col·lectiu Amix i Amats continua fent recerca sobre formes escèniques experimentals i visualment colpidores i posa en marxa el concert-performance Fidels, una crítica a la relació que la humanitat ha establert amb els diners, el consum, la culpa i les promeses de salvació.

Per plantejar aquestes qüestions, els tres artistes interdisciplinaris Xavi Lloses Huguet (compositor i productor), Àlex Pallí (pintor abstracte), Francesc Oui (investigador científic i estudiós de la teoria de l’art i el psicoanàlisi), s’han inspirat en l’estructura de la missa romana tot convertint-la en un ritual sobre el desig de posseir.

Escenifiquen l’engany, la decepció de la propietat privada i la desraó d’unes xarxes socials que fan que es perdi la capacitat de reunir-se i ser motor creatiu de canvi. A la performance, de 45 minuts de durada, intervenen piano, sintetitzadors, visuals, altres elements d’escenografia, paraula i moviment humà.

Dissabte 4 Nov - 21h - Teatre de l'Estruch Fàbrica de Creació
Sant Isidre, 140, Sabadell


**Aquesta activitat forma part de la programació del #HackAndArt Day 10. Tot el programa aquí: https://www.facebook.com/events/1912285485765806

*Foto Monica Palli Vert

Publicar un comentario

0 Comentarios