"Potetes de sucre"

"Potetes de sucre" (R. Torrens, poeta i M. Barbal, il·lustradora)

sábado, 6 de mayo de 12:00 a 13:00

Casa Anita Llibres
Carrer Vic, 14, 08006 Barcelona
 
Tenim el plaer d’anunciar la presentació del poemari infantil i juvenil "Potetes de sucre" (R. Torrens, poeta i M. Barbal, il·lustradora), el dia 6 de maig, a la llibreria Casa Anita de Barcelona, al carrer Vic número 14 de Barcelona, a les 12.00. El poemari té una versió en paper i una versió digital musicalitzada. Estem preparant un espectacle creat expressament per la ocasió, amb la música d’Estel Villaronga i intervencions teatrals d'Amparo Carnero (actriu del Teatro de los Sentidos). Seran moments molt especials, us hi esperem amb molta il·lusió! Veniu amb nens, s’ho passaran d’allò més bé!
.....................................................................................................
El dia anterior, el divendres 5 de maig, es realitza una presentació més breu organitzada pel col·lectiu d’escriptors “Laberinto de Ariadna” (més breu però igualment emocionant!; per a aquest acte hem creat un altre event a facebook). Ens acompanyarà la violinista Estel Villaronga, que ha composat la música per al poemari. Durant el mateix acte es presentarà "La Naranja entera", de Vera Moreno.
Aula dels Escriptors de la ACEC, Ateneu Barcelonès, 5è pis, carrer Canuda, 6 - Barcelona
Aquí teniu més informació:
http://ariadna-web.castelldefels.ppe.entitats.diba.cat/diba_agenda/potetes-de-sucre-y-la-naranja-entera-rosmari-torrens-y-vera-moreno-nos-invitan/
..............................................................................................................
Si voleu veure'ns abans podeu venir per Sant Jordi a la taula d'Acec que està a plaça de la Vila de Madrid / carrer Canuda, de 10.00 a 12.00. Després estarem a la taula de l'editorial El Cep i la Nansa, al Passeig de Sant Joan (tenim pendent la indicació del punt exacte del passeig, ho posarem aviat).
.............................................................................................................
Us esperem amb molta il·lusió!!
Rosmarí Torrens, Marta Barbal, Estel Virallonga
 

Publicar un comentario

0 Comentarios