SANTIAGO CASTILLO & MARCELO ACOSTA + KINSALE a l'Antic Forn de Vallcarca



SANTIAGO CASTILLO & MARCELO ACOSTA + KINSALE

Dissabte, 15-11-2014 L'Antic Forn de Vallcarca (Barcelona)
A les 19:00 hores
Sòcies/Socis: 3 Euros
No sòcies/socis. 4 Euros




http://anticforndevallcarca.blogspot.com.es/2014/10/santiago-castillo-marcelo-acosta-kinsale.html


Mostrar mapa
Antic Forn de Vallcarca
Cambrils 10, 08023 Barcelona
 
SANTIAGO CASTILLO
Santiago Castillo, resident a Barcelona des de 2004, comença la seva activitat musical a Uruguai a finals dels anys vuitanta. Les seves experiències van anar deixant diversos discs gravats i centenars de concerts a l’Uruguai i l’Argentina, tant com a solista com amb la que va ser la seva banda més significativa: " Volcó La Onda ".
Des de 2004, un cop instal•lat a Barcelona, participa en el circuit de "Músics al Metro" i "Músics al Carrer a Ciutat Vella". Actua en cicles de concerts en Centres Cívics i Ajuntaments de tot Espanya, així com també en una llista extensa de locals. Al costat del cantautor Walter Gonzales grava dos discs i també treballa com a productor en discs de diversos artistes, com l'artista argentina Cuni Massa i el recopilatori "Músics de Metro" editat per Transports Metrolopitans de Barcelona. Fins al moment ha editat a Barcelona tres discs: «Menú» (2005), «Transeúnte» (2009) i "VoY" (2013).
  

MARCELO ACOSTA
Marcelo Acosta, és un músic argentí que compta amb una trajectòria de 25 anys, i durant aquest temps ha transitat camins musicals diversos. Si bé hi ha músiques amb les que s'identifica més que amb altres, sempre va tractar d'obrir-se a diversos camins que el van portar a una infinitat d'experiències. Ha estat de gira per: Argentina, Uruguai, Espanya, Suïssa, Alemanya, França, Anglaterra, Gal•les i Escòcia, Holanda, Itàlia i EUA També compta amb una gran trajectòria i experiència en el camp de la pedagogia musical, dirigeix al costat de Luisa Blanco el Taller de Música Ensamble.
És també el creador de "Los Sabios Duendes", un projecte de música electrònica de tipus ambient.
 
KINSALE
KINSALE son la Irene i la Raquel. Tenen 18 i 19 anys però la seva joventut explica la sensació que té el públic quan ha vist un concert seu. Amb KINSALE fan versions d’artistes i grups que els agraden com The Police, The Cranberries o dels Creedence Clearwater Revival, entre molts d’altres....Però també tenen un bon repertori de cançons pròpies. Interpreten les cançons a la seva manera donant molta importància a l’afinació de les veus a l’acompanyament de les dues guitarres que permeten una sonoritat molt propera i agradable.
 

Publicar un comentario

0 Comentarios